Un autoturism, aparținând firmei „Fares” Orăștie, s-a răsturnat pe DN 66, pe dealul Hațegului. Din fericire, șoferul a scăpat fără să fie rănit.

Imagine

Accidentul s-a produs joi după-amiază, cauza probabilă a producerii acestuia fiind viteza neadaptată la condițiile de drum. „Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Orăștie, care conducea un autoturism pe DN 66 (zona Dealul Hațegului), a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat (pe plafonul mașinii, pe partea carosabilă), din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed. Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale. Acesta va fi sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile se drum”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

Sursa foto: Info Trafic județul Hunedoara

Articolul precedentMăsuri pentru extinderea activității la spitalul județean din Deva
Articolul următorDupă 11 zile, minerii din Valea Jiului au renunțat la protest