Avram Iancu, oaspete de onoare la Cotroceni. Avram Iancu, bibliotecarul-sportiv din Petroșani, va fi oaspete de onoare la Palatul Cotroceni. Administrația prezidențială organizează, la fel ca în fiecare an, recepția de la Palatul Cotroceni. Evenimentul dedicat Zilei NAționale va avea loc în data de 30 noiembrie.

„ De asemenea, am fost invitat și la Parada Militară de la Arcul de Triumf din data de 1 decembrie 2018. Se întâmplă asta după cinci ani de muncă în care am traversat înot Canalul Mânecii, am înotat întregul curs al Dunării și am înotat și Marea Neagră de la Sulina la Istanbul. Domnule Președinte, observând că faptul de a mă invita este plăcerea dumneavoastră, mă văd nevoit să vă mulțumesc pentru invitație. Stimați compatrioți, nu am făcut această postare pentru a mă lăuda. Și domnului Președinte puteam să-i mulțumesc la Recepție și, evident, o voi face și acolo. Important este faptul că un om din popor a fost invitat pe criteriul exclusiv al meritelor deosebite.Am dorit să ne reamintim de faptul că prin muncă, tenacitate, perseverență, sacrificiu și credință se poate împlini orice vis”,  spune Avram Iancu.

Petroșăneanul s-a făcut remarcat după ce a trecut prin mai multe aventuri extreme. A înotat în Canalul Mânecii, a parcurs toată lungimea Dunării și a traversat Marea Neagră de la Sulina la Istanbul.

 

 

Articolul precedentExpoziție inedită, organizată în tunelul de pe prima cale ferată minieră de pe teritoriul Transilvaniei
Articolul următorComisia Europeană indică, Complexul Energetic Hunedoara plătește