Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara, a susținut, primele audiențe la biroul deschis, în urmă cu o săptămână la Petroșani. Au fost cetățeni care i-au solicitat președintelui instituției județene mai multe lucruri.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a fost prezent în data de 4 octombrie, între orele 10.00 – 13.00, la noul birou pus la dispoziția locuitorilor din Valea Jiului. Prima zi de audiențe a adus și primele propuneri de colaborare, la care s-au adăugat o serie de solicitări și observații din partea celor care au trecut pragul punctului de lucru. Astfel, președintelui Consiliului Județean Hunedoara i s-a solicitat sprijinul pentru realizarea unui monument dedicat victimelor din minerit, care nu sunt puține în Valea Jiului, pentru realizarea unei piste de biciclete de-a lungul râului Jiu, care să lege între ele orașele Văii ori pentru promovarea integrată a Văii Jiului prin sport și turism.

Președintele Mircea Bobora s-a mai întâlnit cu reprezentanți ai Ligii Pensionarilor din minerit, cu directorul Teatrului Dramatic ”Ion. D. Sîrbu”, precum și cu jurnaliștii din zonă.

Teoretic, președintele Consiliului Județean Hunedoara va fi prezent la Petroșani, în fiecare joi de la 10:00 la 12:00

Articolul precedent“Zebre” antiderapante în Deva. Se toarnă covoare termoplastice la trecerile de pietoni din mai multe zone ale orașului
Articolul următorAventura lui Avram Iancu pe Marea Neagră, continuă