Trei administrații locale mai beneficiază de agent termic. Este vorba de Petroșani, unde pe lângă instituțiile publice mai sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare și puțin peste 2000 de abonați, municipiul Vulcan unde agentul termic este furnizat doar instituțiilor publice și municipiul Deva. În capitala județului, Complexul Energetic Hunedoara prin termocentrala Mintia furnizează agent termi abonaților casnici, dar și instituțiilor.

Potrivit conducerii Complexului Energetic Hunedoara, niciuna din cele trei administrații locale nu a plătit, integral factura. Cea mai gravă situație este la Vulcan, acolo unde deja se înregistrează restanțe și pentru luna decembrie.

Potrivit statisticii CEH, restanțele de la Vulcan pentru luna decembrie sunt în valoare de 48.662 de lei, iar pentru luna ianuarie, municipalitatea de la Vulcan are de achitat 69.058 de lei.

La Petroșani, sumele sunt de ordinul sutelor de mii. Potrivit conducerii CEH, municipiul Petroșani are o restanță aferentă lunii decembrie în valoare de 200.000 de lei, iar factura aferentă lunii ianuarie este de 719.168 lei. În ceea ce privește municipiul Deva, aici suma de plătit este de 663.000 de lei.

 

 

 

Articolul precedentPărinţii copiilor cu dizabilităţi ies în stradă şi la Deva. Buget ZERO alocat
Articolul următor„Ziua Îndrăgostiților”, marcată la complexul acvatic din Deva