Deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care filmează mizeria din unitățile sanitare ale României, a fost reclamat la Biroul Permanent al Camerei Deputaților, de managerul Spitalului Județean de Urgență Hunedoara din Deva, după ce a publicat o serie de videoclipuri, realizate în incinta unor secții a instituției medicale, în care arăta condițiile în care sunt tratați bolnavii.

Conducerea Spitalului Județean din Deva, se pare că, s-a simțit ofensată de modul cum „a acționat” deputatul clujean, membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților. Managerul spitalului din Deva, Adina Ileana Pera Ștefănie, l-a reclamat la Biroul Permanent al Camerei Deputaților, acuzându-l pe Emanuel Ungureanu că a a abuzat de calitatea sa și ar fi intrat fără aprobare în incinta celor două secții ale unității sanitare (Pneumologie și Pediatrie) din Deva, intimidând personalul auxiliar -medical, cu toate că, deputatul afirmă că, are dreptul să intre în unitățile sanitare fără aprobări suplimentare, conform funcției pe care o deține.

„V-ați bătut joc fără milă de sănătatea românilor!”

În urmă cu o zi, deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, din nou, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare un filmuleț pe care l-a realizat la Secția de Pediatrie a Spitatului Județean de Urgență din Deva, însoțit de următorul mesajul: „Atenție, pericol să vă pice bucăți de spital în cap! Dedicație pentru Ciordache! Acestea sunt imagini filmate de mine, acum o lună, cu starea jalnică în care se află secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva. Forma de viață numită Florin Iordache, ne explica ieri, cu tupeu maxim, că nu este nicio diferență în România între spitalele de stat și cele private… Să-ți fie rușine ție și tuturor celor care v-ați perindat la guvernare în ultimii 28 de ani! V-ați batut joc fără milă de sănătatea românilor! Dragnea este bine, s-au găsit frunzele de morcov la RMN? De ce nu a mers pentru investigații imagistice pe secția de Pneumologie a Spitalului din Deva? Ar fi văzut că acolo este aparatură veche de peste 42 de ani și asistentele, medicii suportă deja consecințele dramatice ale iradierilor. Nistor, deputatul PSD de Hunedoara, cu apucături de baron feudal, îmi ținea lecții de morală în Parlament certându-mă că am venit la el în spitale ca un hoț… Hoți sunt toți nenorociții ca el care și-au bătut joc de banul public și l-au împărțit camarilei care ține în mizerie sistemul sanitar. Cuib de hoți și de mafioți!”, a scris, pe Facebook, deputatul Emanuel Ungureanu.

Atenție, pericol să vă pice bucăți de spital în cap!Dedicație pentru Ciordache! Acestea sunt imagini filmate de mine, acum o lună, cu starea jalnică în care se află secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva.Forma de viață numită Florin Iordache, ne explica ieri, cu tupeu maxim, că nu este nicio diferență în România între spitalele de stat și cele private…Să-ți fie rușine ție și tuturor celor care v-ați perindat la guvernare în ultimii 28 de ani!V-ați batut joc fără milă de sănătatea românilor!Dragnea este bine, s-au găsit frunzele de morcov la RMN?De ce nu a mers pentru investigații imagistice pe secția de Pneumologie a Spitalului din Deva?Ar fi văzut că acolo este aparatură veche de peste 42 de ani și asistentele, medicii suportă deja consecințele dramatice ale iradierilor.Nistor, deputatul PSD de Hunedoara, cu apucături de baron feudal, îmi ținea lecții de morală în Parlament certându-mă că am venit la el în spitale ca un hoț…Hoți sunt toți nenorociții ca el care și-au bătut joc de banul public și l-au împărțit camarilei care ține în mizerie sistemul sanitar.Cuib de hoți și de mafioți!PS: Acum 2 zile, a ajuns la Biroul Permanent din Camera Deputaților, o reclamație pe numele meu, opera unei pesediste numită politic la conducerea Spitalului Județean din Deva, numele ei este, Adina Ileana Pera Ștefănie.Auziți, mă reclamă că am tulburat liniștea și jegul din spital filmând fără aprobare!Abia aștept audierea din Comisia Juridică.Vin cu videoproiectorul și le prezint pesediștilor jegul filmat în zeci de spitale pe care le-au lăsat în paragină!

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Joi, 21 martie 2019

Referitor la plângerea făcută împotriva sa, de managerul unității medicale din Deva, deputatul a afirmat că „este opera unei pesediste, numită politic la conducerea spitalului județean”. „Auziți, mă reclamă că am tulburat liniștea și jegul din spital filmând fără aprobare! Abia aștept audierea din Comisia Juridică. Vin cu videoproiectorul și le prezint pesediștilor jegul filmat în zeci de spitale pe care le-au lăsat în paragină!”, a mai spus deputatul USR.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a filmat în mai multe spitale de stat din România, nu numai la Deva, pentru a arăta condițiile în care sunt tratați bolnavii.

Articolul precedentCâți bani primesc primăriile pentru echilibrarea bugetelor?
Articolul următorChinez, obligat să părăsească România, după ce a fost prins că muncea „la negru”