Polițiștii de imigrări au depistat un bărbat din China, care muncea „la negru” la o societate comercială din județul Hunedoara. Pe numele lui a fost emis un document administrativ prin care este obligat să părăsească teritoriul României.

Cetățeanul chinez a fost prins în timpul unei acțiuni, întreprinse de polițiștii de la Biroul pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, în cooperare cu inspectori de muncă din cadrul ITM Hunedoara, pe linia prevenirii și combaterii muncii nedeclarate a străinilor. Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială, cu sediul pe raza județului Hunedoara, a fost depistat bărbatul, în vârstă de 35 de ani, care muncea fără forme legale.

Polițiștii spun că, străinul nu aveau drept de muncă la firma controlată, respectiv nu deținea aviz de muncă. Urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele cetățeanului chinez o decizie de returnare prin care acesta a fost obligat să părăsească ţara în termen de 30 zile. Totodată, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, pentru primirea la muncă a unui cetățean străin fără aviz de angajare.

Articolul precedent„Atenție, pericol să vă pice bucăți din spital în cap!”. Deputatul USR Emanuel Ungureanu, reclamat după ce a arătat starea în care se află spitalul din Deva
Articolul următorTuriștii, obligați să meargă pe jos patru kilometri până la Sarmizegetusa Regia. Efort răsplătit cu gratuitate la intrare în sit