Copiii din municipiul Hunedoara sunt aşteptaţi, începând de mâine dimineaţă, să îşi dea frâu liber imaginaţiei, la „Atelierul Iepuraşului”, pregătit de autorităţile locale din municipiu. Acesta a fost amenajat la Galeria de Arte din localitate, acolo unde, timp de aproape două săptămâni micuţii vor putea crea diferite ornamente specifice sărbătorilor pascale.

Peste o mie de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, din municipiu, s-au înscris la ediţia aceasta a „Atelierului Iepuraşului”, potrivit reprezentanţilor Primăriei Hunedoara.

Sursa foto: Primăria Hunedoara

Până pe 19 aprilie, grupuri de copii, însoţiţi de profesorii lor, vor lua parte la activităţile de creaţie. Astfel, cei mici vor avea ocazia de a-şi demonstra talentul, realizând felicitări, ouă, iepuraşi, dar şi alte ornamente specifice sărbătorilor pascale. Măsuţele, dar şi „materia primă” cu care vor lucra micuţii, au fost pregătite deja, iar mâine dimineaţă îşi vor face apariţia primii copii. Fiecare atelier va avea o durată de aproximativ 40 de minute şi se va face grupe de maximum 40 de copii, însoţiţi de un adult.

Evenimentul a devenit deja o tradiţie în Hunedoara. Autorităţile locale din municipiu organizează şi în perioada sărbătorilor de iarnă un atelier similar, intitulat „Atelierul lui Moş Crăciun”, la care iau parte sute de copii din oraş.

Articolul precedentStatul român vrea o nouă derogare de la Comisia Europeană pentru a asigura funcționarea minelor din Valea Jiului
Articolul următorRelaxare cu balonul rotund pentru angajații instituțiilor publice