ASEARĂ: Protest inedit pe o trecere de pietoni din apropiere de Deva. Oamenii cer iluminarea zonei

Câteva zeci de oameni au protestat, aseară, pe o trecere de pietoni de pe DN 7, din apropierea fabricii de biciclete de la Sântuhalm, de lângă Deva. Cu lumânări aprinse în mâini, cei prezenți au traversat, de mai multe ori, acea „zebră”.

Prin gestul lor, localnicii au dorit să atragă atenția autorităților responsabile asupra faptului că zona este foarte slab iluminată, pe timp de noapte, și din această cauză acolo s-au produs mai multe tragedii.

Șapte oameni au murit loviți de mașini, în ultimii ani, pe acea trecere de pietoni. Oamenii reclamă faptul că toate nenorocirile s-au petrecut din cauza faptului că zona nu este iluminată corespunzător, în ciuda traficului foarte intens de pe DN 7. Ultima tragedie a avut loc cu doar câteva seri în urmă, când un bărbat de 76 de ani a fost accidentat mortal de o mașină condusă de un tânăr. Șoferul ar fi relatat că nu l-a văzut pe bătrân în momentul în care acesta a traversat șoseaua. Printre persoanele prezente la protest s-au aflat și rudele bărbatului decedat în acel accident.

#Protest#FaraAlteVictime#7MortiPanaAcum#NicioMasuraDinParteaAutoritatilor#Ziua2#ShareVaRog

Publicată de Artean Eugen pe Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018

Protestul a avut loc pentru a doua seară consecutiv. Localnicii spun că vor continua să se întâlnească acolo până când autoritățile vor lua măsuri ferme pentru a rezolva problema semnalată.

Articolul precedent35 de ani de Salvamont în Lupeni
Articolul următorCurățenie generală în municipiul Vulcan