Complexul acvatic „Aqualand” Deva se va redeschide pentru localnici şi turişti sâmbătă, 20 aprilie, potrivit administratorilor bazei de agrement.

„Aqualand” Deva a fost închis la începutul săptămânii trecute pentru lucrări de mentenanţă şi igienizare. Iniţial, se anunţase că parcul acvatic va fi deschis pe 13 aprilie, însă, lucrările au fost prelungite. Astăzi, reprezentanţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM), în administrarea căruia se află baza de agrement, au transmis un comunicat de presă în care se precizează că „Aqualand” va fi redeschis sâmbătă, 20 aprilie, la ora 10:00. Potrivit acestora, pe perioada cât complexul acvatic a fost închis s-au desfăşurat lucrări de „de igienizare a bazinelor, vestiarelor, saunelor, grupurilor sanitare și a altor spații din incintă, de deratizare, de reparații și alte intervenții adiministrative necesare pentru ca, toți clienții parcului acvatic să beneficieze de cele mai bune condiții. De asemenea, a fost schimbată apa din bazine”.

„Aqualand” Deva are șapte bazine de înot de diferite dimensiuni și adâncimi, instalație de generat valuri dar și: spațiu de relaxare, spațiu cu șezlonguri și pardoseală încălzită, saună tunisiană, saună de relaxare, saună finlandeză, saună infra – cer înstelat, saună infra – meloterapie, saună infra – aromoterapie, grotă salină, tobogane, sală de forță/fitness.

Din luna septembrie 2018, Complexul Aqualand Deva a trecut în administrarea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Articolul precedentSe închide provizoriu traficul rutier în dreptul pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului din Deva
Articolul următorHai la școală! O șansă pentru viitor