O tânără de 26 de ani, născută la Orăștie, județul Hunedoara, și adoptată de o familie din Canada, își caută părinții biologici.

Tânăra a scris un mesaj pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children/Copiii niciodată uitaţi ai Românei”, prin care le cere sprijin celor care pot oferi informații despre adevărații ei părinți. „Salutări din Canada! Numele meu românesc a fost Turcu Maria Roxana, născută la data de 23 aprilie 1992 în orașul Orăștie, Județul Hunedoara. La vârsta de 2 ani am fost adoptată în Canada de o familie minunată. Sunt în căutarea mamei mele biologice, numită Turcu Natalia Lăcrămioara, și a tatălui, Turcu Constantin. Mama locuia în Orăștie pe strada Pricazului, și tata avea domiciliul în Deva, pe strada Mihai Viteazul. Doresc foarte mult a-mi cunoaște părinții biologici, la fel frații, surorile. Părinții mei adoptivi au fost în contact câțiva ani cu mama mea biologică, dar cumva s-a rupt legătura între ei. Vă rog foarte mult să-mi distribuți anunțul, cu speranța că îl va vedea și de familia mea! Vă mulțumesc tuturor și vă urez sărbători fericite!”, este mesajul tinerei scris pe rețeaua de socializare.

Reamintim că, „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” este o pagină de Facebook, creată special, prin intermediul căreia copiii care au fost adoptaţi în străinătate, deveniți acum adulţi, postează mesaje pentru căutarea părinților lor naturali.

Articolul precedentSindicaliștii contestă o decizie a instanței în dosarul insolvenței CEH
Articolul următorProgram modificat la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Deva