Sindicatul Muntele contestă decizia Curții de Apel Alba Iulia, în dosarul insolvenței Complexului Energetic Hunedoara (CEH). Instanța a respins cererea de intervenție a sindicatelor, astfel că, deocamdată, doar Sindicatul Muntele a contestat decizia.

“Am depus contestație după ce ne-a fost respinsă cererea de intervenție din dosar”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, în data de 18 decembrie, apelul declarat de Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA împotriva sentinţei civile nr.8/F/CC din 07 februarie 2017 pronunţată în dosarul nr. 5277/97/2016 al Tribunalului Hunedoara pe care o menţine în totalitate. Prin sentinţa atacată Tribunalul Hunedoara respinsese în 07.02.2017 cererea de deschidere a procedurii generale a insolvenţei formulată de către debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA şi a disjuns cererile creditorilor privind deschiderea insolvenţei C.E.H. în dosarul nr. 5075/97/2016 aflat pe rolul Tribunalului Hunedoara.

De asemenea, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca inadmisibile cererile de intervenţie în interes propriu formulate de către Sindicatul Muntele, Sindicatul Solidaritatea Hunedoara şi Sindicatul S.E. Paroşeni.

 

Articolul precedentComisia Europeană, notificată de faptul că activitatea din minerit va continua
Articolul următorApelul unei tinere hunedorence, adoptată în Canada, care își caută părinții biologici