Actorii teatrului din Petroșani se mută la Lupeni. Pe scena Palatului Cultural din municipiul Lupeni vor avea loc mai multe reprezentații susținute de actorii Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu din Petroșani.

Prima reprezentație este programată pentru data de marți, 9 Octombrie 2018, când la Lupeni vor avea loc nu mai puțin de 3 spectacole. Astfel, de la ora 10.00 şi 12.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul interactiv „Ora de magie”, un spectacol realizat de magicianul Cosmin Dolea. Pentru aceste spectacole, prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și 10 lei pentru adulții însoțitori.

De asemenea, tot marți, 9 Octombrie 2018, de la ora 18.00, este programat la Lupeni spectacolul „Colecționarul” după John Fowles, regia Ciprian Huțanu. În cadrul acestui spectacol, locuitorii din Lupeni o vor putea vedea pe scenă și pe actrița Andrada Dobre, de origine din Lupeni.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50%.

Articolul precedentFOTO | Proiect pe fonduri europene, declarat eligibil. 9,8 milioane de lei pentru “regenerarea” Hunedoarei
Articolul următorVârstnicii și profesorii, sărbătoriți la Lupeni