Coliziune între o mașină și autoutilitară, astăzi, pe DN 7, la ieșirea din Deva înspre Mintia.

Sursa foto: Info trafic județul Hunedoara

Se pare că, în una dintre autovehiculele implicate în accidentul rutier se afla Traian Berbeceanu, fost comisar șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba -Iulia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11:00. Fostul comisar șef se afla la volanul autoturismului care a intrat în coliziune cu autoutilitara, al cărui șofer nu ar fi acordat prioritate. „Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Deva, care conducea o autoutilitară pe Calea Zarandului, din direcția Arad-Deva, nu s-a asigurat corespunzător la pornirea de pe loc și a trecut de pe banda întâi pe banda a doua fără a acorda prioritate de trecere autoturismului (…) care circula din aceeași direcție de mers, pe banda a doua”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Amendă usturătoare pentru șoferul autoutilitarei

În urma impactului, nimeni nu a fost rănit, însă ambele autovehicule au fost serios avariate. Polițiștii l-au amendat pe șoferul care a produs evenimentul rutier, cu 3.175 de lei, iar complementar i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile. Totodată, oamenii legii i-au ridicat și certificatul de înmatriculare și plăcuțele autoutilitarei, fiindcă avea ITP-ul expirat și nu avea nici RCA.

Articolul precedentRoboțel inteligent la Primăria Hunedoara. Scanează cartea de identitate și completează automat cererile cetățenilor
Articolul următorUrmărire pe străzile Orăștiei. Polițiștii, pe urmele unui șofer care conducea o mașină neînmatriculată