Elevii din Deva pot depune, și în format electronic, actele pentru abonamentele gratuite pentru transportul în comun din municipiu.

Începând de astăzi, 23 ianuarie, elevii au posibilitatea să depună actele necesare eliberării abonamentelor, pentru a putea circula gratuit cu autobuzele care aparțin Societății de Transport Public Local Deva SRL, în format electronic.

Documentele necesare se pot transmite în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected]. Actele necesare pentru obținerea abonamentelor gratuite sunt cerere tip (poate fi descărcată în format electronic de pe site-ul Primăriei Municipiului Deva), copie carte de identitate/buletin SAU copie carnet de note vizat la zi, cu CNP menționat şi certificat de naștere (pentru elevii cu vârsta sub 14 ani).

Reprezentanții Societății de Transport Public Local Deva SRL îi roagă pe cei care trimit actele pentru abonament, în format electronic, să menționeze în e-mail un număr de telefon pentru a putea fi contactați în vederea ridicării abonamentului de călătorie gratuit.

Abonamentele pentru luna februarie 2019, pot fi ridicate de elevi de la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL ((aflat în zona Gării Deva), începând de vineri, 25 ianuarie, ora 14:00.

Articolul precedentTrei municipii hunedorene, în topul oraşelor din Regiunea de Vest la accesarea de fonduri europene
Articolul următorS-a aflat cine a împuşcat căpriorul abandonat pe malul Crişului Alb. Partidă de vânătoare ilegală