A nins serios în Munții Orăștiei și a fost nevoie de intervenția utilajelor pentru curățarea drumurilor. Pe restul drumurilor din județul Hunedoara se circulă bine, anunță autoritățile județene. Precipitațiile căzute în ultimele ore, sub formă de ploaie, lapoviță sau ninsoare, nu le ridică, deocamdată, mari probleme drumarilor.

Fotografii realizate, în această dimineață, înainte de intervenția drumarilor, pe DJ 705A Costești – Sarmizegetusa, sectorul Valea Albă – parcarea de la intrarea pe aleea pietonală spre situl Sarmizegetusa Regia.

Potrivit datelor furnizate de către Dispeceratul Drumuri Județene al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, astăzi, s-a intervenit pe DJ 668A, în zona satului Târsa unde s-a depus un strat subțire de zăpadă, acționându-se cu material antiderapant, pe DJ 705A pe sectorul Costești – Sarmizegetusa Regia s-a intervenit cu un buldoexcavator pentru curățarea zăpezii depusă pe partea carosabilă. De asemenea, pe DJ 686, spre stațiunea Râușor, s-a acționat tot cu material antiderapant, fiind polei pe șosea. La fel și pe DJ 687K Silvașu de Jos – Mănăstirea Prislop.

“Momentan, pe restul drumurilor aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara nu este nevoie de intervenții specifice sezonului de iarnă, carosabilul fiind uscat. Nici pe drumurile județene din Valea Jiului, aflate cu preponderență în zona montană, nu sunt probleme și se circulă bine”, au anunțat reprezentanții CJ Hunedoara.

 

Articolul precedentUrmărire pe străzile Orăștiei. Polițiștii, pe urmele unui șofer care conducea o mașină neînmatriculată
Articolul următorProfesori chinezi, în vizită la Primăria Deva. Au venit să le predea elevilor de la liceul de artă