A nins abundent în județul Hunedoara. Zăpada îngreunează traficul rutier

În județul Hunedoara ninge neîncetat, încă de aseară, iar stratul de zăpadă depus este consistent. Pe toate drumurile județene, firmele de deszăpezire acționează cu utilajele din dotare și cu material antiderapant pentru a nu se crea blocaje în trafic, susțin autoritățile.

La Dispeceratul Drumuri Județene, în această dimineață, a sosit o solicitare din partea Primăriei Turdaș pentru deszăpezirea drumurilor județene aflate pe teritoriul acestei comune, în special a arterei care face legătura directă cu DN 7.

Reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Hunedoara spun că, un interes special este acordat deszăpezirii drumurilor care duc spre stațiunile montane din județ. Pentru că astăzi va începe afluxul spre stațiuni și duminică se încheie vacanța elevilor, este de așteptat ca traficul auto spre și dinspre Parâng, Straja și Râușor să se intensifice. Pentru ca deszăpezirea DJ 709F spre Parâng (zona telescaun) și DJ 686 Râușor (pe sectorul din interiorul stațiunii) să poată fi realizată rapid, conducerea Consiliului Județean Hunedoara a solicitat sprijinul Poliției Rutiere în vederea dirijării traficului. În aceste zone, șoferii sunt rugați să fie atenți unde își parchează mașinile pentru a nu împiedica accesul utilajelor de deszăpezire.

Articolul precedentPetroșănenii ar putea reveni la încălzirea în sistem centralizat
Articolul următorZăpadă de aproape un metru în staţiunile montane din judeţ. Mii de turişti, prezenţi