S-a dat startul celei de-a șasea ediții a îndrăgitului concurs județean de cultură generală, inițiat și organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara din Deva, „Citești și câștigi”. 

 

La ediţia din acest an a competiţiei se vor întrece echipe de elevi din din 27 de licee și colegii din județul Hunedoara. Organizatorii spun că este o participare record.

„Anul acesta, concursul „Citești și câștigi!” se va desfășura sub sloganul „Promovăm mișcarea!”, pentru că am avut în gând dictonul binecunoscut al romanilor mens sana in corpore sano. E bine știut faptul că o minte sănătoasă se poate dezvolta doar într-un corp sănătos, iar mișcarea este unul dintre ingredientele necesare sănătății”, spune Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara -Deva.

Din acest motiv, şi premiile care se vor oferi, la final, vor determina câștigătorii să facă mișcare în aer liber, acestea constând în trotinete electrice, biciclete, balance boards etc.

Articolul precedentApă și canalizare pentru stațiunea montană Parâng
Articolul următorProiect educativ: Elevii pot deveni geo-exploratori în căutarea comorilor din Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului