În județul Hunedoara, a fost stabilit președintele Biroului Electoral de Circumscripție (BEC) pentru Referendumul din 7 octombrie. Desemnarea acestuia s-a făcut prin tragere la sorți, în urma unei ședințe publice ce a avut loc, astăzi dimineață, la Tribunalul Hunedoara din municipiul Deva.

Astfel, președintele BEC la nivelul județului Hunedoara este Lucia Anca Stanciu, judecător în cadrul secţiei I civilă şi membru al Colegiului de conducere al Tribunalului Hunedoara

“Tragerea la sorţi a fost efectuată de către Preşedintele Tribunalului Hunedoara în conformitate cu prevederile: art.26 alin.(2) din Legea nr. 3/2000, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale punctului 6 din Anexa, parte integrantă a H.G. nr.743/18 septembrie 2018 privind aprobarea Programului calendaristic al referendumului național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie 2018”, a informat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție va fi organizat pe 6 și 7 octombrie. Alegătorii sunt chemați la urne pentru a-și exprima poziția vis a vis de faptul că o căsătorie poate avea loc doar între bărbați și femei. Suma alocată pentru organizarea acestuia se ridică la peste 160 de milioane de lei.

Articolul precedentAgonia Complexului Energetic Hunedoara se prelungește
Articolul următorGulaș preparat după o rețetă veche cam de cinci veacuri, la „Zilele Maghiare din județul Hunedoara”