Polițiștii din Deva au reținut doi bărbați care au spart un bar din municipiu, de unde au furat țigări și băuturi alcoolice. Indivizii au fost observați în timp ce transportau bunurile sustrase… într-un coș de gunoi, tot furat.

Cei doi bărbați, unul de 31 de ani, iar celălalt de 35 de ani, au spart geamul unui bar din Deva, furând mai multe sticle de băuturi alcoolice și pachete de țigări, zic oameni legii. Aceştia au ascuns „prada” într-un coş de gunoi luat de pe stradă. Ghinionul lor a fost că o patrulă de la Poliţia Locală a trecut pe lângă ei şi i-a văzut. „Cei doi au fost depistaţi în flagrant în data de 04 octombrie, în jurul orei 04:00, pe o stradă din municipiul Deva, de către o patrulă a Poliţiei Locale Deva şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Deva, pentru cercetări. Bărbaţii aveau asupra lor mai multe bunuri provenite din comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că aceştia au spart geamul unui bar din Deva, iar după ce au sustras din interior mai multe sticle de băuturi alcoolice şi pachete de ţigări, au sustras şi un coș metalic de gunoi (provenit din mobilierul stradal), pe care îl foloseau pentru a transporta bunurile sustrase”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Articolul precedentAtacat pe o stradă din Orăștie. Un tânăr a reușit să fugă din „ghearele” unor agresori
Articolul următorSalvator din pasiune. Un pompier, erou pentru un bărbat care a suferit un infarct