Atenţie la neatenţie! Poliţiştii sunt pe urmele unui individ care a înşelat o hunedoreancă prin intermediul unui site de vânzări on-line.  O hunedoreancă s-a prezentat, aseară, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, care a reclamat faptul că a fost victimă a unei infracţiuni de înşelăciune.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că, la data de 26.10.2018, întrucât avea intenţia de a achiziționa un autoturism din Germania despre a cărui vânzare a aflat dintr-un anunț publicat pe un site de vânzări on-line, a contactat prin e-mail proprietarul mașinii, care i-a solicitat 1.000 de euro, drept „garanție” pentru achiziționarea mașinii.

Femeia a trimis suma respectivă printr-un serviciu de transfer monetar, însă, după retragerea banilor, proprietarul maşinii nu a mai răspuns solicitărilor acesteia de a preda autoturismul.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi a recuperării prejudiciului.

Articolul precedentFostul administrator al cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia continuă revolta împotriva unor importanți lideri PSD din judeţ
Articolul următorSingurul muzeul al mineritului din România se află în plin proces de modernizare