Aplicația interactivă de sesizări ,,Deva24” a depășit numărul de 1000 de utilizatori, în cele aproape 3 luni de când a fost lansată de Primăria Municipiului Deva. Cele mai multe sesizări de până acum au fost la categoria reparații străzi și trotuare, urmate de zone verzi și mobilier urban, parcări neregulamentare, iluminat public, salubrizare străzi etc.

„În acest moment, procentul de rezolvare a sesizărilor venite de la cetățeni este în jur de 90%, restul fiind în curs de soluționare. Pe harta interactivă a aplicației, problemele sesizate apar marcate cu o bulină roșie, care devine verde, atunci când cazul semnalat a fost rezolvat sau când cetățeanul primește răspuns. Termenul de soluționare a sesizărilor transmise prin aplicația ,,Deva24” este același cu termenul de soluționare a petițiilor, respectiv de maximum 30 de zile”, arată o informare a Primăriei municipiului Deva.

Reamintim că ,,Deva24” este o aplicație software de servicii electronice, având componentă de acces prin interfață web și componentă de aplicație pentru dispozitive mobile. Aplicația este disponibilă atât pentru acces utilizând un browser web (link pentru varianta web – https://deva24.primariadeva.ro/ ) de pe un computer personal, cât și pentru toți posesorii de telefoane mobile și tablete, Android și iOS. „Deva24 Sesizări” poate fi descărcată din Magazin Play ori App Store.

Aplicația ,,Deva24” este cea mai rapidă și eficientă metodă de a face cunoscute administrației locale, în mod oficial, problemele din municipul Deva.

 

Articolul precedentSute de elevi au ajuns la Poliția Locală
Articolul următorVești bune pentru turiștii care urcă în Straja. Drumul spre stațiune a intrat în proces de modernizare