Au fost necesare 17 zile și 104 ore de înot pentru ca temerarul sportiv din Petroșani să ajungă la granița cu Bulgaria. Acest lucru se va întâmpla mâine, după cum ne anunță temerarul sportiv, Avram Iancu.

“Astăzi, brațele mele ce se rotesc, mereu, prin valuri, se opresc! Se opresc pentru a se uni în rugă! Rugă de mulțumire către Dumnezeu care a fost cu mine până aici. Se unesc și în semn de mulțumire față de voi, compatrioți, cei care mi-ați dat căldură prin încurajari și susținere. (…) Câteva cifre: au fost 17 zile (din care una blocați pe o insulă), au fost 104 h de înot, 231 km parcurși. Mâine, după ce voi străbate și cei 5.5 km rămași din România …voi trece la Bulgari. Alt capitol, altă luptă”, scrie Avram Iancu, pe pagina sa de socializare.

Avram Iancu a pornit de la Sulina și se îndreaptă spre Istanbul. Acesta vrea să macheze, astfel anul Centenar. Proiectul înotătorului din Petroșani a început pe data de 2 septembrie 2018, la Sulina, acolo unde s-a încheiat ultima sa aventură acvatică. Traseul lui Aveam Iancu însumează 630 de kilometru pe malul Mării Negre, până la Istanbul. Motivația și iubirea față de patrie îl motivează pe Avram Iancu în acest ambițios demers.

 

 

Articolul precedentRectificarea bugetară îi nemulțumește pe primari
Articolul următorFOTO. Cutremur la Vulcan