Un număr de 34 de localități ale județului Hunedoara erau, luni dimineață, la ora 08:00, în continuare, nealimentate cu energie electrică. Echipele E-Distribuție se aflau încă în teren pentru a încerca să remedieze avariile cauzate de ninsoarea abundentă.

Un număr de 24 de echipe ale E-Distribuție Banat și contractori au continuat și pe parcursul nopții lucrările pentru alimentarea cu energie electrică a clienților din zonele în care rețelele electrice au fost afectate de depunerile masive de zăpadă. (…) Se continuă intervențiile pentru toate zonele afectate, fiind aduse suplimentar echipe din zona Muntenia și Dobrogea”, a informat E -Distribuție.

Sursa foto: E-Distribuție

Potrivit reprezentantaților companiei, în data de 17 decembrie, la ora 8:00, în județul Hunedoara erau nealimentate 26 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 34 de localităţi.

Pe fondul codului portocaliu de zăpadă și vânt, printre cauzele care au produs defecțiuni ale rețelei de distribuție a energiei electrice se numără copaci rupți sub greutatea zăpezii depuse, căzuți peste liniile de înaltă și medie tensiune, izolatori sparți, conductoare contorsionate.

UPDATE -ora 12:00/ Astăzi, 17 decembrie, la ora 12:00, în județul Hunedoara erau nealimentate 21 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 29 de localităţi, potrivit reprezentanților E -Distribuție.

UPDATE – ora 14:00/ Numărul localităților din județul Hunedoara rămase fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente, a mai scăzut cu patru. La ora menționată, mai erau nealimentate 25 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectați consumatori din 25 de localităţi.

 

 

 

Articolul precedentFOTO: De 25 de ani nu s-au mai înregistrat așa căderi de zăpadă în Petroșani
Articolul următorAcoperișul unui bloc din Aninoasa s-a prăbușit sub greutatea zăpezii