Finalul acestei săptămâni este unul plin de evenimente găzduite la Palatul Cultural din Lupeni. Două evenimente va găzdui edificiul din municipiul Lupeni. 

Astfel, pe data de 3 mai, de la ora 19,00 aici va avea loc un concert al trupei ”Compact”, eveniment pentru care deja toate biletele puse în vânzare s-au epuizat. ”John, Cătălin, Lucas și cu mine așteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu voi. Promitem să vă luăm cu noi într-un show COMPACT ce nu poate fi altfel decât : bes-ti-al ! Vă mulțumim tuturor pentru acest sold out în Lupeni, un oraș unde mereu am fost primiți cu caldură !”, a scris Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pe pagina sa de socializare.

Un alt eveniment cultural-artistic de excepție va avea loc la Palatul Cultural din Lupeni pe data de 4 mai 2019 de la ora 18,30 în organizarea Primăriei și Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare cu Comexim – R SRL Lupeni și Compania de Teatru ”Civic Art” București. Este vorba despre premiera absolută a spectacolului ”Cuvânt vindecător”, care cuprinde muzică bisericească, învățătură creștin ortodoxă și muzică tradițională românească, menite să aducă slavă Bunului Dumnezeu, cinstire neamului și pământului românesc. Alături de echipa Teatrului ”Civic Art” din București, pe scena de la Lupeni vor urca, în calitate de invitați speciali, membrii Coralei ”Sfânta Varvara” a Protopopiatului Petroșani (dirijor: Felicia Frigea). Intrarea publicului la acest spectacol este gratuită, în limita locurilor disponibile în sala de spectacol.

Articolul precedentFOTO: Viiturile afectează și Valea Jiului
Articolul următorViorica Dăncilă, Orlando Teodorovici și Marius Budăi vin în Valea Jiului