Muncitorii care lucrează la lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva profită de vremea încă bună. În această săptămână, a început realizarea zidului de sprijin din pământ armat la celebrul „Deal al liliecilor”, de la Șoimuș. 

În paralel, s-au continuat lucrările de scurgere a apelor, montarea elementelor de siguranța circulației și de protecția mediului (parapet direcțional și panourile fonice), la terasamente, la structura rutieră și așternerea mixturii asfaltice în zona nodului rutier Şoimuş, atât pe autostradă, cât și pe bretelele de acces, după cum au informat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

Iată câteva imagini realizate recent de către aceștia, mare parte fiind din zona Șoimuș, acolo unde sunt concentrate cele mai multe echipe ale antreprenorului.

Vremea foarte bună ajută la avansarea lucrărilor de pe șantierul Lotului 4 al autostrăzii #A1 Lugoj – Deva. În colaj puteți vedea câteva imagini realizate ieri, mare parte fiind din zona Șoimuș, unde sunt concentrate cele mai multe echipe ale antreprenorului. Ca o noutate, în această săptămână a început realizarea zidului de sprijin din pământ armat la același versant Șoimuș. În paralel, au continuat lucrările de scurgere a apelor, montarea elementelor de siguranța circulației și de protecția mediului (parapet direcțional și panourile fonice), la terasamente, la structura rutieră și așternerea mixturii asfaltice în zona nodului rutier Şoimuş, atât pe autostradă, cât și pe bretelele de acces.

Publicată de DRDP Timişoara pe Vineri, 14 Septembrie 2018

Articolul precedentSuspiciune infirmată în cazul hunedoreanului din Bucium. Bărbatul nu este infectat cu West Nile
Articolul următorO nouă bursă a locurilor de muncă în județ. AFLĂ când va avea loc