Astăzi, vremea va fi în general instabilă și răcoroasă. Cerul va fi mai mult noros ziua, când pe arii relativ extinse vor fi ploi și averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Noaptea, aria precipitațiilor se va restrânge spre zona montană. Pe arii restrânse, cantitățile cumulate de apă vor depăși 25-30 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări ziua, în Banat și la munte. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în dealurile Crișanei și 27 de grade în sudul Banatului, iar cele minime între 9 și 14 grade.

Mâine, vremea va fi instabilă și răcoroasă. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, mai intens noaptea vor fi mai ales averse, care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. Local, cantitățile cumulate de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în dealurile Crișanei și 26 de grade în sudul Banatului, iar cele minime între 10 și 16 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Bunurile lui George Enescu, licitație controversată
Articolul următorCadrele didactice nu mai au voie să întrebe părinții elevilor unde lucrează sau ce meserie au