Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă, iar indicele temperatură-umezeală va atinge local pragul critic de 80 de unități. Cerul variabil, va prezenta înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când îndeosebi la munte pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade, mai ridicate la deal până la 22 de grade.

Mâine, vremea va fi deosebit de caldă, îndeosebi la câmpie. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în cursul zilei. Local în zonele montane și izolat în rest vor fi averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări asociate averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 33 de grade, iar cele minime între 15 și 21 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Pasztor Sandor, prins la pescuit în stare de urgență. Pe șeful CJ Bihor îl doare în cot de pandemie
Articolul următorBărbat lovit de mașină, după ce a traversat prin loc nepermis