Spargeri în serie la mai multe cafenele din municipiul Deva. Indivizi necunoscuți au acționat în toiul nopții, intrând prin efracție în incinta unor localuri. Una dintre spargeri a fost surprinsă de „ochi electronici”. Imaginile surprinse de camerele video de supraveghere au fost făcute publice pe rețeaua de socializare de unul dintre patronii prădați. Polițiștii îi caută acum pe autori.

Două dintre cafenelele prădate sunt situate pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, iar de acolo hoții ar fi plecat cu suma de 2.000 de lei și cu mai multe cartușe de țigări.

În imaginile video, surprinse de camere de supraveghere, se poate vedea momentul în care doi indivizi necunoscuți forțează ușa de la intrarea cafenelei. „Acești doi hoți, în noaptea de joi spre vineri (15 spre 16 noiembrie) au spart o cafenea în Deva. Îi recunoaște cineva? Jaful a avut loc în jur de ora 02:30 -02:40 noaptea, ora de pe înregistrare nefiind corectă din motive tehnice”, au scris, pe Facebook, cei de la „Zen Caffe” din Deva, care au făcut publice imaginile video.

Acești doi hoti in noaptea de joi spre vineri (15 spre 16 noiembrie) au spart o cafenea în Deva. Ii recunoaște cineva? Jaful a avut loc în jur de ora 2.3o-2.40 noaptea, ora de pe înregistrare nefiind corecta din motive tehnice.

Publicată de Zen Caffe pe Miercuri, 21 Noiembrie 2018

Pradă hoților ar mai fi căzut și magazinul din interiorul cafenelei „Amigo”, situată chiar în „buricul” Devei. De asemenea, din spusele oamenilor, se pare că, și alte locații, printre care o alimentară de cartier, au mai fost sparte, în ultimele nopți, la Deva. Nu se știe dacă este vorba despre aceiași autori.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și încearcă acum să-i identifice pe hoți pe baza imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere.

Articolul precedentUnic în România. Pernă de aer pentru distracții la cote maxime în Straja
Articolul următorBărbat ucis de câini, într-un sat din județul Hunedoara