Autoritățile locale de la Uricani nu găsesc constructor care să realizeze noua grădiniță din localitate. Pentru a doua oară, edilii reiau licitația pentru “execuție lucrări privind proiectul construire grădiniță cu 4 săli de clase, oraș Uricani, județ Hunedoara”.

Investiția a cărei valoare se ridică la circa 1.545.110 lei vizează realizarea unei grădinițe cu program normal în orașul Uricani, județul Hunedoara. Obiectivul de investiții se va racorda la următoarele rețele de utilități: – alimentare cu apa; – rețea canalizare; – rețea energie electrica; – rețea gaze naturale de joasa presiune. Banii pentru realizarea lucrării vin de la bugetul de stat. Grădinița va fi structurată pe 4 grupe și va fi prevăzută cu toate funcțiunile specifice și dotările tehnico-edilitare pentru 80 de copii cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani.

Grădinița va avea în componență 4 grupe de câte 20 copii, 4 educatoare și personal auxiliar, un asistent medical și un administrator. Va fi compartimentată cu holuri, cabinet medical cu grup sanitar, oficiu, două vestiare, cancelarie, izolator, 4 săli de activități, 4 băi, o cameră opțională, o terasă închisă, facilități pentru persoanele cu handicap, loc de joacă. Firmele specializate pot depune ofertele până în data de 8 ianuarie.

 

Articolul precedentTârg de Florii şi Paşte, în centrul istoric al Devei
Articolul următorMuzicianul Iosef Kappl, cetățean de onoare al municipiului Petroșani