UPDATE| Accident mortal pe șoseaua care leagă Deva de Hunedoara. Un autobuz și o mașină, implicate în coliziune

Un grav accident de circulație, în care au fost implicate un autobuz și un autoturism s-a produs, astăzi, pe Drumul Județean (DJ) 687, cel care face legătura între Deva și Hunedoara.

Evenimentul rutier a avut loc puțin înainte de ora 10:00, la Cristur. Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a murit. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat.

„Bărbatul de 75 de ani, care conducea un autoturism din direcția Hunedoara -Deva, pe DJ 687, a încercat să întoarcă mașina peste linia dublă continuă, în fața unui microbuz, condus de un bărbat de 45 de ani, care nu a mai putut evita impactul. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

La fața locului, au intervenit mai multe echipaje de descarcerare, prim -ajutor și stingere, ale Detașamentului Deva.

În autobuzul implicat în coliziune se aflau opt pasageri. Niciunul dintre aceștia nu a suferit vătămări corporale. Polițiștii au întocmit, în acest caz, dosar penal.

 

Articolul precedentAvram Iancu își continuă aventura pe Marea Neagră
Articolul următorCampania „Prioritate la identitate!” continuă. Află în ce comune hunedorene ajunge stația mobilă pentru buletine