Societatea de salubritate, care operează pe toată zona de centru a judeţului Hunedoara, are dispecerat pentru sugestii şi reclamaţii. Două numere de telefon sunt puse la dispoziţia cetăţenilor care doresc să facă sesizări.

Locuitorii din județul Hunedoara, arondați zonelor 1, 2 și 3 de colectare a deșeurilor, pot suna, zilnic, la 0254-267233 şi/sau 0736-607498. Aceste două numere de telefon au fost puse la dispoziția cetăţenilor de către societatea care se ocupă cu ridicarea gunoaielor de pe aproape tot cuprinsul judeţului, exceptând zona Văii Jiului, unde licitaţia a fost câştigată de un alt operator. „La numerele de telefon menționate anterior pot fi semnalate toate problemele privind activitatea de colectare a deșeurilor de pe raza celor trei mari zone”, precizează reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara.

Reamintim că, de colectarea şi transportul deşeurilor, în zona de Colectare 1 Brad, 2 Hațeg, 3 Centru, se ocupă, de puţin timp, firma Brai-Cata, societate care operează în baza Contractului de Delegare a gestiunii serviciului de salubrizare, atribuit prin licitaţie organizată de CJ Hunedoara.

Articolul precedentZeci de acțiuni sportive vor avea loc în Straja
Articolul următorLucrări de îmbunătăţiri funciare la Ribiţa. Întâlnire între reprezentanţii ANIF şi câţiva cetăţeni