Timp de mai multe zile, începând de joi, ompierii și polițiștii din Hunedoara, ajutați de scafandri, au căutat o fetiță în vârstă de șase ani, care a dispărut într-un canal de derivație a apei din dreptul localității Bretea Română.

Fetița a mers acolo la scăldat, împreună cu sora ei în vârstă de 15 ani. Se pare că apa era foarte rece. Sora ei a reușit să iasă afară din apă și a fost găsită în stare de țoc de către salvatori. Din păcate fetița mai mică nu era de găsit. Astăzi, după ce și scafandriii din Arad au mers în sprijinul celor care o căutau, trupul neținsuflețit al copilului a fost descoperit.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad “după o misiune deosebit de dificilă, vizibilitatea apei fiind zero, viteza de curgere și debitul mare antrenând resturi de material lemnos, scafandrii arădeni au reușit – după a doua scufundare – recuperarea trupului fetiței. Acesta a fost găsit la aproximativ 1 km în aval de locul în care a căzut în apă și la o adâncime de 10 metri”.

Articolul precedentVremea se va răci accentuat. Județul Hunedoara, sub cod galben de ploi torențiale și grindină
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 21. Tupeu de parlamentar