Un tren de călători este blocat în Defileul Jiului, în apropierea gării Strâmbuța, din județul Hunedoara. 20 de pasageri ai trenului urmează a fi transportați la Petroșani, cu microbuzele.

Două trenuri de călători sunt oprite în apropierea gării Strâmbuța și Zam din cauza blocării liniei ferate de copaci căzuți. 20 de oameni, printre care un copil, aflați în trenul regio 2082, oprit în gara Strâmbuța, sunt preluați de pompieri și transportați cu un microbuz în Petroșani.

Trenul interregio 100765, ce circula pe ruta Iași – Timișoara staționează in gara Zam deoarece linia ferată este blocată de arbori căzuți pe sine în județul Arad. Trenul este încălzit iar autoritățile monitorizează pasagerii și sunt pregătite să acorde ajutor, la nevoie. Șaptesprezece echipaje Enel intervin pentru remedierea avariilor la rețeaua electrica ce au afectat 27 de localități din județul Hunedoara. Sunt, total sau parțial afectați, 16.204 abonați. 77 de utilaje ale Drumurilor Județene și 38 ale Secției Drumuri Naționale acționează pentru curățarea drumurilor de zăpada. La aceasta ora se circula în condiții de iarna pe toate drumurile din județ.

Articolul precedentFOTO: Cum arată drumul care duce spre stațiunea montană Parâng
Articolul următorȘcolile din Petroșani vor fi închise mâine