Trei drumuri naționale din județul Hunedoara vor intra în reparații, începând de săptămâna viitoare. Este vorba despre Drumul Național (DN) 7, DN 68A și DN 74.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara a informat, astăzi, că a fost semnat contractul subsecvent de lucrări la partea carosabilă, acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare pentru Secția de Drumuri Naționale Deva.

„Lucrările de reparații, desfășurate în cadrul campaniei de pregătire a drumurilor pentru sezonul de iarnă, vor fi executate de firma Technocer SRL, valoarea contractului fiind de 1.238.380 lei, TVA inclus. Perioada de contractare este până în 31.12.2018, suprafața totală contractată pentru a se executa reparații pe suprafețe întinse fiind de peste 21.000 mp. Primele lucrări se vor executa succesiv, începând de săptămâna viitoare, pe DN 7, DN 68A și DN 74”, au informat reprezentanții DRDP Timișoara.

Potrivit acestora, în cursul verii, pe DN 7, sectorul administrat de SDN Deva, au avut loc lucrări de întreținere periodică în zona localităților Gothatea și Burjuc. În luna septembrie au fost realizate reparații pe suprafețe întinse, în regie proprie, prin Secția Producție – DRDP Timișoara, pe DN 7, la intrare în municipiul Deva, între punctele de întoarcere pentru accesul către autostrada A1, iar în această perioadă se fac lucrări similare, tot în regie proprie, între localitățile Dobra și Săcămaș, pe DN 68A.

Articolul precedentZeci de mii de turiști în județul Hunedoara
Articolul următorDascăli din șapte țări, în vizită la CJ Hunedoara