Bunurile Complexului Energetic Hunedoara sunt inventariate. Administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara are termen până în luna februarie pentru a inventaria bunurile societății energetice. În plus, dată fiind complexitatea dosarului, administratorul judiciar are nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la deschiderea insolvenței Complexului Energetic Hunedoara. Potrivit deciziei Tribunalului Hunedoara, s-a aprobat prelungirea termenului pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului la 30.01.2020.

Până în 19 februarie a fost aprobată prelungirea termenului pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor.

“Contestaţiile la tabel se pot depune în 7 zile de la publicare în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Aprobă prelungirea termenului pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 13.03.2020.Aprobă prelungirea datei şedinţei adunării creditorilor la data de 25.02.2020 ora 12,00, la sediul debitorului. Aprobă prelungirea termenului pentru întocmirea raportul privind cauzele şi împrejurările care au dus la apariţia stării de insolvenţă a societăţii debitoare prevăzut de art. 58 alin.1 lit.b la data de 03.02.2020. Aprobă prelungirea termenului pentru inventarierea bunurilor din averea debitorului prevăzut de art. 101 alin.1 la data de 13.02.2020”, arată soluția Tribunalului Hunedoara.

Complexul Energetic Hunedoara a intrat în insolvență la cererea creditorilor. Documentele instanței arată că societatea energetică “se află în încetare de plată”.

Articolul precedentRomsilva pune „frână” realizării celui de-al treilea telescaun din Parâng
Articolul următorPrimăria Deva continuă demersurile pentru preluarea Termocentralei Mintia