10 lei în plus, atât vor plăti o parte din studenții Universității Petroșani care vor opta pentru cazare în căminele studențești. Conducerea Universității Petroșani a aprobat noile tarife pentru cazare în campusul universitar.

Cei care sunt scutiți de la plata taxelor sunt studenții basarabeni. Prețurile în cămine variază de la 200 de lei/persoană/lună la 450 de lei/persoană/lună. Totul depinde de căminul în care studenții sunt caazți și de condițiile de cazare. Astfel, spre exemplu, în căminul numărul 5 studenții familiști care frecventează regimul de studii cu taxă plătesc 900 lei/ garsonieră (2 pers.), în timp ce în căminul numărul 2 taxa este de 600 lei/cameră (3pers/cameră).

Tariful de cazare are în componenţă plata integrală a cheltuielilor pentru salariile personalului de întreţinere, încălzire, apă caldă, salubritate, televiziune prin cablu, internet, materiale de curăţenie, servicii de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare şi materiale pentru reparaţii curente la spaţiile comune. Cheltuielile cu energia electrică sunt suportate pentru 100 kW/lună/cameră iar cele cu apa potabilă pentru 9 mc/lună/cameră – pentru studenţii care ocupă 3 locuri/cameră, respectiv de 100 kW/lună/cameră şi 6 mc/lună/cameră pentru studenţii care locuiesc 2 în cameră.

 

 

Articolul precedentFOTO| Frumusețile toamnei, prin ochii copiilor din Orăștie: oi din conopidă sau arici din struguri
Articolul următorTurneul național „Clasic la puterea a treia” ajunge și la Deva