O copilă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni. În data de 23.04.2019, în jurul orei 17:40, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către personalul medical cu privire la faptul că la urgenţa unităţii medicale din localitate s-a prezentat o minoră, victimă a unui accident rutier.

Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aviatorilor, din Petroşani, în zona Pieței Dacia, a surprins şi a accidentat ușor o minoră în vârstă de 9 ani, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

După incident, conducătorul auto a preluat victima şi s-au deplasat către domiciliul acesteia, după care, împreună cu mama minorei s-au deplasat la U.P.U. Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a minorei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Articolul precedentTrafic rutier închis în zona Catedralei Episcopale din Deva, de Înviere
Articolul următorOmul potrivit… la locul potrivit! Un pompier, aflat în timpul liber, în sprijinul unei femei grav rănită