Căutări disperate pentru găsirea unei tinere, în vârstă de 36 de ani, din Lupeni, dată dispărută de familia sa. Hunedoreanca a plecat de acasă aseară, pe fondul unor probleme personale. A fost găsită, în toiul nopții, într-o zonă împădurită.

Salvatorii au fost alertați de familia tinerei. „Din informaţiile furnizate, femeia ar fi părăsit domiciliul fără a se cunoaşte întocmai intenţiile sale, familia acesteia solicitând sprijin Poliţiei. În jurul orei 22:00, prin intermediul SNUAU 112, s-a solicitat sprijin Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara – Grupa de Intervenţie Montană, constituindu–se mai multe echipe mixte care au plecat în căutarea persoanei”, au informat, astăzi, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

Acţiunea de căutare s-a desfăşurat pe mai multe direcţii şi zone, în vecinătatea municipiului Lupeni, fiind angrenate forţe din cadrul Jandarmeriei, Poliţiei şi Salvamont. Tânără a fost găsită după miezul nopții. „După mai multe ore de căutări, având în vedere vegetaţia, relieful şi întunericul, persoana a fost găsită în jurul orei 00:30 de către un echipaj mixt format din trei jandarmi montani şi un salvamontist, în zona împădurită Tusu – Lupeni. Femeia a fost preluată de către un echipaj SMURD, pentru a fi transportată la spital şi a i se acorda îngrijiri medicale”, au transmis cei de la IJJ Hunedoara.