Sute de sportivi din întreaga țară s-au întrecut în stațiunea montană Pasul Vâlcan, care a găzduit cea de-a VI-a ediție a festivalului denumit generic Castelul din Carpați. Peste 100 de sportivi din întreaga țară au răspuns invitației autorităților locale și s-au întrecut în cadrul competițiilor sportive.

Atât cursa de alegare, desfășurată pe un traseu considerat a fi unul dintre cele mai ”hard” din România, cât și cursa de ciclism a pus la grea încercare puterile sportivilor, făcând lupta pentru întâietate una dificilă dar, oferind participanților, la final, satisfacția unei victorii muncite și, prin asta, cu atât mai prețioase. Toți câștigătorii au primit cupe, medalii și premii, iar organizatorii au oferit diplome de participare tuturor celor înscriși în competițiile sportive. În plus, așa cum se întâmplă după un eveniment de acest fel, participanții au fost invitați de organiatori și în jurul ceaunului, la o binemeritată ”ședință de analiză și concluzii” a evenimentului.

 

 Pentru edili, organizarea acestei competiții este încă un prilej prin care pot promova stațiunea turistică Pasul Vâlcan.

 

Articolul precedentNu numai ștrandul din Deva, ci și cel din Hunedoara se închide de mâine
Articolul următorPetroșani: 468 de saci cu deșeuri