Zăpezile Bucuriei revin în Pasul Vâlcan. Autoritățile locale organizează o nouă ediție a competiției sprotive care are rolul de a promova micuța stațiune montană. Edilii vor astfel să resusciteze stațiunea montană, care nu este clasificată de Ministerul Turismului și de autoritățile din domeniu. Acțiunile din cadrul celei de-a VI-a ediții vor avea loc la finalul acestei săptămâni.

”Iată că și acest eveniment – Zăpezile Bucuriei – și-a câștigat deja un loc binemeritat în activitățile noastre care au ca scop promovarea stațiunii Pasul Vîlcan și atragerea aici a turiștilor. Îi așteptăm și anul acesta pe cetățenii din municipiul Vulcan, pe locuitorii Văii Jiului dar și pe turiștii veniți din alte regiuni ale țării, să participe la aceste competiții, atât pentru a se bucura de distracție, dar și pentru a-și adjudeca premiile pe care le oferă Primăria și Consiliul local Vulcan”, a declarat viceprimarul Vulcanului, Cristian Merișanu.

Astfel, în cadrul acestui eveniment, pe data de 9 și 10 februarie 2019, în Pasul Vâlcan vor avea loc competiții de schi alpin, snowboard și sanie, la care pot paricipa iubitori ai acestor sporturi de iarnă, de toate vârstele.

 

 

Articolul precedentSchi deasupra norilor
Articolul următorGhişeu nou pentru eliberarea actelor de identitate, la Deva