Se solicită punerea în siguranță a DN 7A. Oficialii județului Hunedoara solicită solicită Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara efectuarea lucrărilor de punere în siguranță a drumului național DN7A.

Astfel de lucrări vor fi realizate abia în momentul în care vremea va permite. Prefectul județului Hunedoara, Tiberiu Kiszely, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara în ședință extraordinară la sediul Instituţiei Prefectului judeţul Hunedoara.

„Membrii C.J.S.U prezenţi la ședință au adoptat o hotărâre privind solicitarea de punere în siguranță a drumului național DN7A și asigurarea circulației pe timp de iarnă, pe teritoriul județului Hunedoara. Prin această hotărâre se solicită Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara efectuarea lucrărilor de punere în siguranță a drumului național DN7A, pe teritoriul județului Hunedoara, începând cu data când aceste lucrări se pot executa și de a lua toate măsurile necesare asigurării circulației pe timp de iarnă”, arată Prefectura Hunedoara.

Ca măsură de siguranță se solicită Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să ia măsuri pentru asigurarea deszăpezirii și punerii în circulație a tronsonului de drum național DN 67C, între Curpăt (baza de sprijin) și Obârșia Lotrului, pentru situația în care DN7A devine impracticabil.

 

 

 

Articolul precedent25 de utilaje de deszăpezire acționează pe drumurile naționale
Articolul următorUnic în România. Pernă de aer pentru distracții la cote maxime în Straja