După declarația transmisă de vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Sorin Vasilescu, care a cerut demisia lui Laurențiu Nistor, președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, dar și a deputatului Natalia Intotero, fost ministru pentru Românii de Pretutindeni, colegii de partid ai lui Vasilescu au reacționat și i-au transmis acestuia un mesaj.

Redăm comunicatul în rândurile următoare:

Noi, parlamentari, primari, aleși locali și județeni din cadrul Organizației Județene a PSD Hunedoara, am primit cu profundă dezamăgire declarațiile făcute recent în spațiul public de către domnul Sorin Adrian Vasilescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara și vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Hunedoara.

Vehemența cu care sunt aruncate verdicte și ultimatumuri în aceste zile ne determină să luăm atitudine.

Domnule Vasilescu,

Credeți că sunteți în măsură să stabiliți cine și ce capacități profesionale are. Dacă este așa, începeți cu dumneavoastră! Ce realizări notabile ați punctat ca șef de instituții deconcentrate, ca și consilier județean, ca prefect sau vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, funcții în care ați ajuns cu susținerea și sprijinul necondiționat al PSD?

Credeți că aveți dreptul să cereți demisii, dumneavoastră, care ați demisionat deja de trei ori din funcția de vicepreședinte al CJ Hunedoara, dar încă ocupați această funcție?

Credeți că vocea dumneavoastră este mai importantă ca a celor care au muncit și au demonstrat loialitate față de colegi? Vă înșelați! Dacă ați uitat, vă reamintim că actuala conducere a PSD Hunedoara a reușit cele mai bune performanțe electorale înregistrate vreodată în județul Hunedoara, clasând organizația pe locul I în Transilvania.

E adevărat, ne-am fi dorit să vă vedem activ în această campanie, dar absența dumneavoastră ne-a arătat tuturor că „jucați” de mult timp împotriva echipei alături de care susțineți că ați rămas. Dacă ați avea onoare, astăzi ar trebui să vă prezentați atât demisia din funcția de vicepreședinte al CJ Hunedoara, cât și din PSD.

Solicităm forurilor statutare ale PSD să ia în calcul analiza activității dumneavoastră politice, dar și profesionale.

Domnule Vasilescu,

Ați ascultat, ați analizat, ați așteptat. Și cam atât…”

Mesajul este semnat de senatorul Viorel Sălan, deputatul Ilie Toma, Tiberiu Pasconi, primar al comunei Totești și președinte al Ligii Aleșilor Locali PSD Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, președinte al Consiliului Județean Hunedoara, dar și de 28 de primari PSD din județul Hunedoara, precum și de 14 consilieri județeni.

Reamintim că, Sorin Vasilescu, vicepreședinte al CJ Hunedoara și vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Hunedoara, le cerea, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisiile lui Laurențiu Nistor și Nataliei Intotero. „Am ascultat, Am analizat. Am așteptat.

Am avut încredere. Am dat dovadă de răbdare. Am respectat echipa.
Am spus tot ce nu a fost corect. Am rămas în echipă. Am sprijinit până la capăt.
Aici e capătul, dar nu pentru mine. ȘI DE ACEEA, DOMNULE LAURENȚIU NISTOR, DOAMNĂ NATALIA INTOTERO, CRED CĂ ESTE MOMENTUL SĂ VĂ DAȚI DEMISIILE DIN FRUNTEA PSD HUNEDOARA”, scria Sorin Vasilescu, care și-a fundamentat solicitarea pe „rezultatul activității” celor doi colegi de-ai săi politicieni.

Pe aceeași temă:

Vicepreședintele CJ Hunedoara cere demisii

Articolul precedentPrimăria Deva continuă demersurile pentru preluarea Termocentralei Mintia
Articolul următorEroul Țării Hațegului, comemorat de elevi