Flagrant în municipiul Hunedoara. Trei adolescenți, de 13, 14 și, respectiv, 17 ani, au fost surprinși chiar în momentul în care încercau să forțeze sistemul de închidere al unui autoturism parcat pe o stradă din localitate.

Puștii au fost observați de o persoană care a sunat imediat la poliție. Un echipaj s-a deplasat spre locul indicat de martorul ocular. La vederea oamenilor legii, adolescenții au rupt-o la fugă. Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopții, pe strada Avram Iancu din municipiul Hunedoara. Polițiștii au fugit după ei și au reușit să-i prindă. În urma investigațiile făcute, oamenii legii au stabilit că, minorii au mai „umblat” înainte la alte mașini parcate.

Patrulele de siguranță publică deplasate la fața locului au identificat patru autoturisme care prezentau urme de forțare (la nivelul butucului de închidere), însă, din interiorul cărora nu au fost sustrase bunuri. Asupra celor trei minori au fost găsite o pereche de mănuși din material sintetic, șurubelnițe și chei auto, folosite la comiterea faptelor”, au informat polițiștii hunedoreni.

Din cercetări a rezultat că, anterior, puștii ar mai fi comis alte trei fapte similare. În noaptea de 12 spre 13 septembrie, prin forțarea sistemelor de închidere ale portierelor, au mai pătruns în interiorul a trei mașini, din care au furat diferite bunuri (un seflie-stick, un memory-stick şi chiar o plapumă) – recuperate parţial. Oamenii legii continuă ancheta în cazul lor pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor trei minori.

Articolul precedentLicitație pentru echipamente, contestată inutil
Articolul următorAtenție! Vor avea loc noi distrugeri de muniţie în Poligonul Dealul Paiului din Deva