Trecerea de pietoni de pe DN 7, de la Sântandrei, din apropiere de Deva, pe care au murit mai mulți oameni, în ultimii ani, loviți de mașini, și din cauza căreia localnicii au protestat seri la rând, a fost, în sfârșit, semnalizată.

Drumarii s-au dus, astăzi, acolo și au montat butoni reflectorizanți astfel încât acea „zebră” să fie mai vizibilă pentru șoferii care tranzitează zona.

Sursa foto: DRDP Timișoara

„Echipa Districtului Simeria – SDN Deva a montat butoni reflectorizanți la trecerea de pietoni de pe DN 7 cu drumul județean (DJ) 700, către Sântandrei, județul Hunedoara. Totodată, au fost montate și indicatoare suplimentare de presemnalizare a trecerii de pietoni. După obținerea avizului IPJ Hunedoara, se vor monta și indicatoare pentru reducerea vitezei până la 30 km/h”, au informat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

Butoni reflectorizanți la trecere de pietoni – Sântandrei, HD

Semnalizare de noapte la trecerea de pietoni de pe DN 7 cu drumul județean (DJ) 700, către Sântandrei, jud. Hunedoara.

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 15 Noiembrie 2018

Reamintim că, localnicii din Sântandrei au protestat mai multe seri la rând, traversând pe acea „zebră”, de mai multe ori, cu lumânări aprinse în mâini, solicitând ca autoritățile sa ia măsuri pentru iluminarea zonei. Revolta oamenilor din Sântandrei a fost provocată de un ultim accident petrecut, săptămâna trecută, pe acea trecere de pietoni, în urma căruia și-a pierdut viața unui bărbat de 76 de ani.

Autoritățile spun că, acolo, se va amenaja un sens giratoriu. Consiliul Județean (CJ) Hunedoara s-a angajat că va finanța, în anul 2019, construirea acestuia.

Citește și:

ASEARĂ: Protest inedit pe o trecere de pietoni din apropiere de Deva. Oamenii cer iluminarea zonei

Articolul precedentAparatură medicală de ultimă generație pentru Spitalul municipal Lupeni
Articolul următorVIDEO. Un muzeu unic în România a fost deschis la Petrila. Dezvelirea statuii salvatorului miner a avut simboluri specifice