Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a blocurilor din Petroșani. Sunt mai multe imobile incluse în contractul de finanțare. Banii pentru eficientizarea energetică a clădirilor vin din partea Uniunii Europene.

“Aceste proiecte au cel mai mare beneficiu direct pe care îl pot resimți oamenii. În urma acestor lucrări de anvelopare scade factura la încălzire, pe de altă parte se dezvoltă industria de construcții și în urma acestor activități se simte în buzunarul oamenilor o reducere consistentă a cheltuielilor. Un alt aspect este legat și de imaginea orașelor”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Semnarea contractelor de finanțare a avut loc în prezența directorului ADRVEST, Sorin Maxim. Valoarea proiectelor de reablitare termică a clădirilor din Petroșani se ridică la 1,2 milioane de euro. Urmează ca în scurt timp contractele pentru reabilitarea termică a clădirilor să fie scoase la licitație.

 

 

 

 

Articolul precedentO nouă tranșă de bani pentru SMURD Hunedoara, de la Primăria Deva
Articolul următorIPT pentru utilajele agricole realizat și în Valea Jiului