Primăria Vulcan angajează city-manager. Administrația locală anunță organizarea în perioada 05 – 08.11.2018 a concursului pentru ocuparea postului de conducere vacant de administrator public, în regim contractual, pe durata mandatului în desfăşurare a Primarului Municipiului Vulcan.

Candidatul va trebui să îndeplinească o serie de condiții, și anume să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor minim 7 ani; studii postuniversitare sau de masterat în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor absolvite.

Concursul constă în trei probe, și anume selecţia dosarelor, proba scrisă și interviul.

Concursul se organizează la sediul Primăriei municipiului Vulcan. Astfel, proba scrisă va avea loc în data 05.11.2018 ora 11:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local Vulcan, iar interviul va avea loc în data de 08.11.2018 ora 11:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local Vulcan. Dosarele se depun la Primăria municipiului Vulcan – compartimentul resurse umane – până cel târziu 26.10.2018, orele 13:00.

 

 

 

Articolul precedentProtocol administrativ și social, la 15 ani de la parafare
Articolul următorUn procuror hunedorean, afectat de noile legi ale Justiţiei. Despre cine este vorba?