Elevii și sportivii, din județul Hunedoara, care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare, respectiv la competițiile sportive, desfășurate pe parcursul anului trecut, vor fi premiați.

Este vorba despre peste 200 de elevi și sportivi hunedoreni. De asemenea, vor fi răsplătiți și profesorii și antrenorii acestora.

În ședința de vineri, 19 aprilie, a Consiliului Județean (CJ) Hunedoara vor fi supuse aprobării două proiecte prin care se alocă suma de 107.000 lei pentru premierea unui număr de 214 elevi, sportivi, profesori și antrenori. „Palmaresul realizat în domeniul sportului şi poziţia de excelenţă deţinută sportivii hunedoreni, ne determină să respectăm valorile noastre şi să le oferim un minim de recunoştinţă. Ca hunedoreni şi autorităţi ale administraţiei publice locale avem obligaţia să recunoaştem meritele deosebite ale sportivilor, dar și ale elevilor care au obținute rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare”, a declarat Mircea Bobora, președintele CJ Hunedoara.

Premiile vor fi acordate în cadrul festiv în cadrul evenimentului „Gala Excelenței Hunedorene” care se va desfășura în data de 6 mai, de la ora 13:00, la Teatrul de Artă din Deva.

Articolul precedentÎn Duminica Floriilor, o cruce imensă de flori se va realiza la Hunedoara
Articolul următorZona de agrement Rîușor va fi racordată la rețeaua de apă și canalizare