Organizația Caritas din Petroșani și-a deschis porți.e Ziua Porților Deschise a avut loc la cea mai activă asociație care se ocupă de cauzele umanitare.

Pentru acest an, voluntarii Caritas au ales să-și prezinte activitatea chiar la unul dintre centrele sociale devenite model de bune practici la nivel național. Este vorba despre Centrul Social ”Maria Stein” din municipiul Petroșani, care a împlnit anul acesta 10 ani de activitate și unde o seamă de copii proveniți din medii sociale defavorizate au șansa de a beneficia de o masă caldă și de sprijin educațional complementar.

Numeroși invitați, începând chiar cu primarul municipiului Petroșani – Tiberiu Iacob Ridzi și continuând cu oameni de suflet din domeniul educației, cultelor, asistenței sociale, societății civile au răspuns invitației celor de la Caritas, participând la ”Ziua Porților Deschise”.

Aceștia au aflat astfel că, în prezent, nu mai puțin de 103 persoane, de la copii la vârstnici, sunt beneficiari ai serviciilor de asistență socială derulate de voluntarii Asociației Caritas, în cele două centre coordonate de asociație și la domiciul unor persoane în vârstă.

 

Articolul precedentDosar penal pentru tăiere ilegală de arbori
Articolul următorOrdin de protecție emis împotriva unui vulcănean