Un bărbat în vârstă de 39 de ani din municipiul Petroșani s-a ales cu un ordin de protecție după ce și-a agresat concubina. În cursul serii de miercuri, în jurul orei 23:13, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat din  Petroșani cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 34 de ani,  a fost agresată fizic de către concubinul acesteia.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care aplanat conflictul şi a preluat declaraţia femeii cu privire la agresiune. Potrivit acesteia, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubinul său, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din  Petroșani, a fost lovită de acesta cu palma. La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical, însă femeia  a refuzat să se deplaseze la U.P.U Petroșani, în vederea acordării unor eventuale îngrijiri medicale.

Poliţiştii au completat un formular de evaluare a stării conflictuale, însă femeia nu a  dorit să fie  emis un ordin de protecție provizoriu faţă de concubin. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale.

 

Articolul precedentLucrări de reparații pe lotul Orăștie – Sibiu
Articolul următorA început Târgul de Turism al României. „7 zile în Hunedoara”, sloganul cu care este promovat județul