O nouă metodă de tâlhărie. O îmbrățișare l-a lăsat pe un bătrân fără 1500 de lei. Identificaţi de poliţişti după ce au deposedat, prin metoda „îmbrățișării”, un bărbat de 1.500 de lei. 

În data de 11.02.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brad au fost sesizaţi cu privire la faptul că unui bărbat în vârstă de 82 de ani,  din comuna Buceș, i-au fost sustraşi 1.500 de lei, în timp ce se afla în incinta Policlinicii din municipiul Brad.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost abordat de alţi bărbaţi, care au pretins că îl cunosc şi care au folosit „metoda îmbrăţişării” pentru a-i distrage atenţia şi a-i sustrage, din buzunar, portmoneul cu suma de bani.

În urma certătorilor efectuate, poliţiştii au reuşit, în scurt timp, identificarea a  trei bărbaţi, în vârstă de 47, 45 (ambii din municipiul Deva) şi 58 de ani (din comuna Cârjiţi), bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt reclamate.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii  Biroului de Investigaţii Criminale Brad, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigaţii Criminale Deva şi cel al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara i-au depistat şi condus la sediul Poliţiei, pentru audieri, pe cei trei bărbaţi, pe numele cărora a fost întocmit dosar de cercetare penală.

În acest caz, prejudiciul  a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Articolul precedentUn bărbat din Hunedoara, reținut pe aeroportul din Craiova
Articolul următorPregătiri de primăvară. Primăria Deva a stabilit în ce zone ale orașului se vor vinde mărțișoare